Këtë herë, opera për fëmijë dhe familje “Flauti Magjik”, vjen për kënaqësinë e një publiku të gjerë artdashësish të vegjël, më magjike se asnjëherë tjetër!
Me profesionalizmin e të rinjve tanë, artistëve të TKOB-së, 🎻Orkestrës Simfonike të Forcave të Armatosura, nën dirigjimin e maestros 🪄Dritan Lumshi, dhe studentët e Universitetit të Arteve, “Flauti Magjik” ju mirëpret  në datat 26, 27 dhe 2825 maj.