4 djem të rinj- 4 artistë
2 dashuri të ndryshme – 2 ndarje të ndryshme
“La bohème” e Puccini-t  është një nga operat më të famshme të shkruara ndonjëherë, bazuar në historinë bohemiane të dy të rinjve të dashuruar në Paris,  shoqëruar nga një partiturë e bukur, me ariet si Valsi i Musetta-s e “Si, mi chiamano Mimì”.
Dashuria me shikim të parë e poetit të ri Rodolfo me rrobaqepësen Mimì vë përballë realitetin mizor të varfërisë 🕯️ dhe sëmundjes së tmerrshme të kohës.
A do të shuhet zjarri mes dy të rinjve? Apo forca e përjetshme e pasionit të tyre rinor do t’i rezistojë çdo sprove dhe mundimi që jeta mund t’u hedhë?
LA BOHEME
11, 12, 16, 17, 19 Prill, ora 19:00
Nxitoni të merrni biletën tuaj, çdo ditë, nga ora 10:00-14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.