Orkestra Simfonike, Solistët dhe Kori i TKOB-së do të jenë ata që do të sjellin një “Carmen” dinjitoze dhe pasiononte, të kompozitorit francez, Georges Bizet, nën 🪄dirigjimin e maestros, Dian Tchobanov, me regji të Giandomenico Vaccari, dhe asistencën e Ada Gurrës.

Me dy kaste mjeshtërore artistësh si Vikena Kamenica, Ivana Hoxha, Carlos Cardoso, Denis Skura, Armando Likaj, Artur Vera, Renisa Laçka, Nina Muho e shumë profesionistë të tjerë në role të ndryshme.

“Carmen” asesi nuk duhet humbur, përgjatë datave 8-9-10-11 dhjetor, në orën 19:00, në TKOB!

Biletat shiten çdo ditë, nga ora 10:00-14:00 dhe nga ora 16:00-20:00