Më 10 mars  Teatri i Operas dhe Baletit në bashkëpunim me Orkestrën Simfonike të RTSH, do të mbajë koncertin PREMIERË me interpretime të veprave të Tchaikovsky-t, Noli-t dhe Berlioz-it, nën dirigjimin e Aruélien Azan Zielinski dhe solistit të mbrëmjes Aurélien Pascal.

Mos e humbisni këtë mbrëmje simfonike!