Tinguj romancash do të dëgjohen në Teatrin e Përjetimeve, këtë 16 qershor!
Pas suksesit të koncertit recital në Operën e Sofjes, në Bullgari, sopranoja Ramona Tullumani dhe Renisa Laçka do të sjellin në Hollin Koncertor të Teatrit të Operës dhe Baletit, nën tingujt e pianistit, Igli Rapaj, ariet më të bukura të ✨Verdi-t, Puccini-t e Moxart-it, për të gjithë të apasionuarit e muzikës së tyre!
Qasuni kësaj ngjarjeje artistike!
Biletat mund t’i merrni çdo ditë, nga ora 10:00-14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.