Një bashkëpunimin i frytshëm mes trupës artistike te TKOB-së dhe Filharmonisë së Kosovës, me Orkestrën Simfonike e Korin e TKOB-së, si dhe Orkestrën Simfonike të Forcave të Armatosura, Konservatorin Shtetëror të Salernos “Giuseppe Martucci” dhe Kori i Zërave të Bardhë TKOB. Me dirigjent orkestre, Jacopo Sipari di Pescasseroli, dirigjent kori TKOB, Dritan Lumshi, dirigjent Kori FK, Hajrullah Syla.

Më 4 prill, ora 20:00, në Teatrin e Përjetimeve, vjen “Carmina Burana”, Carl Orff!

Biletat mund t’i merrni çdo ditë, nga ora 10:00 deri në 14:00 dhe nga ora 16:00 deri në 20:00.