“Qershori romantik”, koncert instrumental-simfonik, më 8 qershor, ora 20:00 në skenën e TKOB-së.

Klarinetisti virtuoz Elton Katroshi, së bashku me Orkestrën Simfonike të TKOB-së, nën drejtimin e dirigjentit izraelit me famë botërore Amos Talmon, sjellin për admiruesit e Beethoven dhe Weber kryeveprat për klarinetë e orkestër nga dy kompozitorët e shquar gjermanë të shekullit XVIII.

𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗮𝘁 𝘀𝗵𝗶𝘁𝗲𝗻 𝗰̧𝗱𝗼 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ 𝗻𝗴𝗮 𝗼𝗿𝗮 10:00 – 14:00 𝗱𝗵𝗲 16:00 – 20:00 𝗻𝗲̈ 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗹𝗶𝗻 𝗲 𝗧𝗞𝗢𝗕-së.
Biletaria mbyllet 30 minuta përpara shfaqjes