“Gesualdo trio”, më 6 qershor, ora 20:00 në Hollin Koncertor të TKOB-së.

Riccardo Zamuner në violinë, Tommaso Tesini në violonçel dhe Flavio Nati në kitarë, tre virtuozë italianë, do të interpretojnë pjesë nga kompozitorë të shekullit XVIII: M. Giuliani, P. J. Porro dhe N. Paganini.

“Gesualdo trio” organizohet në vazhdën e festivalit “AlBa”, një bashkëpunim me Konservatorin e Potenzës dhe Institutin Italian të Kulturës.

𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗮𝘁 𝘀𝗵𝗶𝘁𝗲𝗻 𝗰̧𝗱𝗼 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ 𝗻𝗴𝗮 𝗼𝗿𝗮 10:00 – 14:00 𝗱𝗵𝗲 16:00 – 20:00 𝗻𝗲̈ 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗹𝗶𝗻 𝗲 𝗧𝗞𝗢𝗕-së.
Biletaria mbyllet 30 minuta përpara shfaqjes.