Nga Durrësi nisemi për në Fier, me Orkestrën Simfonike dhe Solistët e TKOB-së!
Ariet, valset e zarzuelat më të njohura të repertorit klasik, të gjitha të përmbledhur në një program të vetëm, me solistët, Dorina Selimaj, Nina Muho, Denis Skura dhe Artur Vera.

Si një buqetë urimesh nga artistët e TKOB-së, për të gjithë Shqipërinë, me skenën lëvizëse.