Rrëfimi i një dashurie të pa mundur!
Një zemreje që rreh aq fort!
Një dashurie e tradhëtuar dhe një princ mes dy vajzave.

G I S E L L E

Një nga baletet më të rëndësishëm të historisë së baletit klasik, vjen sërish në skenën e TKOB-së, nga Trupa e Baletit e TKOB-së, Solistët dhe Orkestra Simfonike e TKOB-së, bashkë me shumë balerinë italianë, me koreografi të të madhit, Agron Aliaj, nën drejtimin e dirigjentës së baletit, Sabrina Bosco dhe dirigjentes Renata Russo.

Në datat 5-6-7 shkurt, ora 19:00!

Biletat mund t’i merrni nga ora 10:00-14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.