23 Tetor 2022 – ORA 20:00

HOLLI KONCERTOR I TKOB

 

TKOBAP u ndodhet pranë vajzave dhe grave të cilat janë duke luftuar kundër sëmundjes së kancerit të gjirit.
Tetor-i është muaji i depistimit dhe ndërgjegjësimit të kësaj sëmundjeje dhe në këtë kuadër, Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, organizon mbrëmjen koncertore bamirësie, me qëllim mbledhjen e donacioneve për blerjen e protezave dhe përpunimin e parukeve, në bashkëpunim me Europa Donna Albania, për vajzat dhe gratë të cilat po përballen me luftën kundër kancerit të gjirit.
Ju ftojmë të bëheni pjesë duke na u bashkuar për këtë çështje të rëndësishme, pjesë e përpjekjes kolektive për sensibilizim, nga e gjithë shoqëria jonë.

 

Me pjesëmarrjen e :

Soprano:  Sonila Baboçi, Dorina Selimaj, Shpresa Beka, Ramona Tullumani

Mezosoprano: Vikena Kamenica,

Tenor: Armaldo Kllogjeri

Bariton: Artur Vera

Bass: Bledar Domi, Xhieldo Hyseni

Koncertmaetër: Herta Cane, Igli Rapaj,  Ingrid Pulizo

 

Në program:

Wolfgang Amadeus Mozart – Duet Marcellina – Susanna nga opera “Le Nozze di Figaro”

Interpretojnë: Sonila Baboçi, Dorina Selimaj

Koncertmaestër: Herta Cane

***

Vincenzo Bellini – Malinconia dhe Per pietà Bell’idol mio

Interpreton: Shpresa Beka

Koncertmaestër: Herta Cane

***

Francesco Paolo Tosti – L’ultima canzone

Interpreton: Bledar Domi

Koncertmaestër: Igli Rapaj

***

Gaetano Donizetti – Duet “Pronta io son” Norina Malatesta, nga opera “Don Pasquale”

Interpretojnë Dorina Selimaj, Artur Vera

Koncertmaestër: Ingrid Pulizo

***

Simon Gjoni – “Luleborë”

Interpreton: Armaldo Kllogjeri

Koncertmaestër: Igli Rapaj

***

Pjetër Gaci – “Për ty Atdhe”

Interpreton: Xhieldo Hyseni

Koncertmaestër: Herta Cane

***

Jacques Offenbach – “Barcarolle” nga opera “Le Contes d’Hoffmann”

Interpretojnë: Vikena Kamenica dhe Ramona Tullumani

Koncertmaestër: Igli Rapaj

***

Marguerite Monnot – “L’hymne a l’amour”

Interpreton: Ramona Tullumani

Koncertmaestër: Igli Rapaj

***

Kurt Weill – “Youkali”

Interpreton: Renisa Laçka

Koncertmaestër: Igli Rapaj

***

Georges Bizet – “Habanera” nga opera “Carmen”

Interpreton: Vikena Kamenica

Koncertmaestër: Etrita Ibrahimi