6 Prill, ora 20:30 – Live në Facebook, Youtube dhe www.tkob.gov.al

Baritoni shqiptar i skenave botërore, Gëzim Myshketa, rikthehet në TKOBAP me “Ta dish…”, një rrugëtim në krijimet më të bukura të muzikës shqiptare, të përpunuara nga mjeshtri Kushtrim Gashi.

Me interpretimin virtuoz të Elda Laros në piano, Abigeila Voshtinë në violinë, dhe Igert Zeqirit në violonçel.

 

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri

Orkestroi: Kushtrim Gashi

 

NË PROGRAM:

N’at zaman … “Ta dish”

Këngë Shkodrane

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri

***

Kroi i Fshatit Tonë

Kompozitor: Kristo Kono

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri

***

Asaman Trëndafili Çelës

Këngë Beratase

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri

***

Unë Ty Moj Të Kam Dasht’

Këngë Elbasanase

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

***

Margjelo

Kompozitor: Prenk Jakova

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri

***

Moj e Bukura More

Kompozitor: Thoma Simaku

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

***

Potpuri Arbëreshe

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri

***

O Moj Korçare

Këngë Korçare

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri

***

Lule Borë

Kompozitor: Gjon Simoni

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri

***

Dua Shqipërinë

Solist: Gëzim Myshketa

Pianiste: Elda Laro

Violiniste: Abigeila Voshtina

Violonçelist: Igert Zeqiri