#TKOB #SYMPHONY #BEETHOVEN

SYMPHONY Nr.9
L.W.BEETHOVEN
16 tetor – ora 19:00

Me simfoninë Nr. 9, Beethoven arrin kulminacionin e stilit monumental. Duke ju kthyer për të fundit herë temës heroike të luftes, kompozitori evolucionarizon konceptin simfonik, i cili evidentohet tek dramaturgjia ne fjalë. Besimi se në një të ardhme njerëzimi do të ndryshojë është mesazhi që kompozitori përcjell në veprën e tij.

Orkestra dhe trupa e korit të #TKOB.
Dirigjente: Deniola Kuraja.
Solistë: Vikena Kamenica, Armando Likaj, Renisa Laçka dhe Denis Skura.

Biletat shiten në sportelin e TKOB, nga ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 – 20:00.

Ju mirëpresim!