TKOBAP ju fton prej datës 11 prill të ndiqni sezonin artistik online “OPERA ME PIZHAMA”

opera, balete, koncerte, performanca – soul

Ndiq “Opera me Pizhama” është kalendari on line i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, i cili u krijua në gjendjen e izolimit si pasojë e pandemisë botërore të shkaktuar nga Covid – 19. Duke dashur që fanatikët e operës të mos na mungojnë për asnjë moment të vetëm, krijuam këtë kalendar online i cili do të përfshijë opera, balet, koncerte dhe shfaqje shpirti nga të gjitha grupet TKOBAP, të gjitha këto mund t’i shikoni në komoditetin e shtëpisë tuaj pa u shqetësuar për kostum apo fustanin që do të vishni. Të gjitha shfaqjet do të transmetohen në faqen e YouTube të TKOBAP dhe do të gjeni linqet përkatëse në faqen e internetit, dhe faqet tona në Facebook dhe Instagram. Për të ndjekur të gjitha shfaqjet në internet të kalendarit TKOBAP falas, thjesht subscribe në faqen tonë në YouTube.

 

OPERA “LA BOHEME”

 

SOUL PERFORMANCE – BALET

 

SOUL PERFORMANCE – OPERA

 

SOUL PERFORMANCE – OPERA

 

SOUL PERFORMANCE – ANSAMBLI POPULLOR

 

GRAND GALA – “Të gjithë e duan Agim Krajkën”

 

SOUL PERFORMANCE – BALET

 

OPERA “IL TROVATORE”

 

SOUL PERFORMANCE – SOLISTET E VOKALIT TE TKOB & ORKESTRA

 

SOUL PERFORMANCE – BALET

 

SOUL PERFORMANCE – “LULE T’BUKRA KA TIRONA” – KONCERT RECITAL I MERITA HALILIT DHE ANSAMBLIT POPULLOR

 

SOUL PERFORMANCE – INSTRUMENTISTET E TKOBAP

 

SOUL PERFORMANCE – SOLISTET E VOKALIT TE TKOB & INSTRUMENTISTET

 

TKOBAP – GRAND GALA – POP STARS TO OPERA STARS

 

 OPERA “PESHKATARET E PERLAVE”

 

SOUL PERFORMANCE – BALET

 

TKOBAP – KONCERT – OPERA NË JEANS

 

TKOBAP – OPERA HISTORI – MJESHTRAT QE THEMELUAN TKOB – ORKESTRA DHE SOLISTET

 

TKOBAP – BALET – FADO – TRUPA E BALETIT

 

TKOBAP – OPERA “CARMEN”

 

TKOBAP – GRAND GALA – “60 VJET ANSAMBLI POPULLOR”

 

TKOBAP – SOUL PERFORMANCE – ORKESTRA DHE SOLISTET E VOKALIT

 

TKOBAP – OPERA “FLAUTI MAGJIK” – 65 VJETORI I NIKOLIN GURAKUQIT

 

TKOBAP – BALETI “ZHIZEL”

 

TKOBAP – PERFORMANCAT E SHPIRTIT – ANSAMBLI POPULLOR

 

TKOBAP – OPERETA “DIE FLEDERMAUS”

 

TKOBAP – PERFORMANCA SOUL – ORKESTRA DHE SOLISTET E VOKALIT

 

TKOBAP – PERFORMANCA SOUL – SOLISTET E BALETIT

 

TKOBAP – PERFORMANCAT E SHPIRTIT – ANSAMBLI POPULLOR