08 Nëntor 2022 | Ora: 19:00

Holli Koncertor

Më datë 8 Nëntor, ora 19:00, ju mirëpresim në Hollin Koncertor për një mbrëmje magjike nga repertor-i i mrekullueshëm i Mozart sjellë me mjeshtëri nga solistët tanë.

Oboe – Erik Tauzi, Ilir Gjoka

Klarinetë – Elton Katroshi, Erenik Behlula

Fagot – Sidrit Çarçiu, Sadik Mëniku

Korno – Vildan Mumajesi, Denis Shegaj.

Serenatat Mozart nr 11 dhe 12.

Oktet fryme

Biletat shiten çdo ditë në sportelin e TKOB, nga ora 10:00- 14:00 dhe 16:00- 20:00.

Ju Mirëpresim