Video Promo

 

Video e Plotë e Koncertit

Mbrëmja e 6 nëntorit erdhi me një program shumë të veçantë në TKOBAP. Kuarteti i harqeve, pianistët dhe solistët lirikë të TKOB sollën pranë publikut romancat më të bukura nga krijimtaria e kompozitorëve shqiptarë. Këto romanca, që nuk ishin interpretuar prej vitesh, kësaj here erdhën në një format të veçantë. Një koncert që u mbajt në ballkonin e Teatrit të Operas dhe Baletit, të cilin artdashësit mundën ta ndiqnin nga çdo cep i sheshit Skënderbej.

Në program:

Çesk Zadeja

Humoresque

Kuarteti i harqeve i TKOB

Gëzim Bulçari (violinë), Hilda Çekani (violinë), Flobens Zyma (violë), Gëzim Hysi (violinçel)

***

Tonin  Harapi

Duart e nënës

Soloist: Ivana Hoxha

Piano: Herta Cane

***

Limos Dizdari

Hëna mbi plepa

Bass: Xhieldo Hyseni

Piano: Herta Cane

***

Endri Sina

Dy kupa

Soliste: Renisa Laçka, Dorina Selimaj

Piano: Ingrid Pulizo

Violinë: Gerd Cinxo

***

Vangjo Nova

Moj e bukura në krua

Soliste: Shpresa Beka

Piano: Herta Cane

Zamir Këlliçi

Dimër

Soprano: Ramona Tullumani

Piano: Ingrid Pulizo

***

Limos Dizdari

Elegji për Luigj Gurakuqin

Solist: Denis Skura

Piano: Herta Cane

***

Pëllumb Vorpsi

Pellgu është tharë

Soliste: Ivana Hoxha

Piano: Herta Cane

***

Limos Dizdari

Fjalët e qiririt

Kuarteti i harqeve i TKOB

Gëzim Bulçari (violinë), Hilda Çekani (violinë), Flobens Zyma (violë), Gëzim Hysi (violinçel)

***

Vangjo Nova

Si margaritar

Solist: Armando Likaj

Piano: Ingrid Pulizo

***

Gazmend Mullahi

Sonet pranveror

Soliste: Renisa Laçka

Piano: Ingrid Pulizo

***

Tonin Harapi

Ti je si deti

Soliste: Shpresa Beka

Piano: Herta Cane

 ***

Dritan Lumshi

Për ty një mall

Soliste: Eva Golemi

Piano: Etrita Ibrahimi

***

Limos Dizdari

Bylbyli

Solist: Armaldo Kllogjeri

Piano: Ingrid Pulizo

***

Pjetër Gaci

Ekstazë pranverore

Soliste: Dorina Selimaj

Piano: Ingrid Pulizo

***

Zef Çoba

Kjo shtëpi me ballë në erë

Solist: Armando Likaj

Piano: Ingrid Pulizo

***

Feim Ibrahimi

E la tua veste è bianca

Soliste: Eva Golemi

Piano: Etrita Ibrahimi

Violonçel: Jona Çegrani