Recitali i pianistit Emanuele Torquati do të vijë në TKOB, si bashkëpunim mes Institutit Italian të Kulturës dhe Teatrin e Operës dhe Baletit.

“A thoughtful and fascinating musician” (New York Times), Emanuele Torquati është sot një nga pianistët më të vlerësuar. Veçanërisht i vëmendshëm ndaj repertorit bashkëkohor, Emanuele Torquati luan rregullisht në të gjithë botën për institucione të rëndësishme si Alte Oper e Frankfurtit, Universiteti i Kolumbias në Nju Jork, Konservatori New England në Boston, etj..

Me rastin e debutimit të tij në Tiranë në sallën e Teatrit të Operës dhe Baletit, Emanuele Torquati do të prezantojë një program që varion nga fundi i viteve ‘800 deri tek bashkëkohorja, kushtuar kompozitorit Giancarlo Cardini.

Biletat mund t’i merrni çdo ditë, pranë biletarisë së TKOB, nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.