23 PRILL – ORA 19:00 – HOLLI KONCERTOR I TKOB

Krijimet më të bukura, që krijuan kryemjeshtrat e kompozimit  botëror do të interpretohen në koncertin e sopranos Renisa Laçka të tenorëve Gerald Murrja, Artur Vera  dhe të pianistëve Herta Cane, Ingrid Pulizo

Nga perlat e muzikës operistike , arie dhe romanca të repertorit botëror, në një program të vetëm.

 

Me pjesëmarrjen e:

Renisa Laçka – soprano

Gerald Murrja  – tenor

Artur Vera – bariton

Herta Cane – piano

Ingrid Pulizo – piano

 

Në program:

Wolfgang Amadeus Mozart  “Hai già vinta la causa” nga opera “Le Nozze di Figaro”

Interpreton: Artur Vera

Piano: Ingrid Pulizo

***

Giuseppe Verdi   “Il poveretto”

Interpreton: Gerald Murrja

Piano: Ingrid Pulizo

***

Vincenzo Bellini  Aria e Riccardo “Ah! per sempre io ti perdei” nga opera “ I Puritani”

Interpreton: Artur Vera

Piano: Ingrid Pulizo

***

Wolfgang Amadeus Mozart  Aria e Don Ottavio “Dalla sua pace” nga opera “Don Giovanni”

Interpreton: Gerald Murrja

Piano: Ingrid Pulizo

***

Wolfgang Amadeus Mozart  Aria e Konstanze “Traurigkeit ward mir zum Lose” nga opera “Die Entführung aus dem Serail”

Interpreton: Renisa Laçka

Piano: Herta Cane

***

Gaetano Donizetti aria e Belcore “Come paride vezzoso ” nga opera “L’elisri d’amore”

Interpreton: Artur Vera

Piano: Herta Cane

***

Ruggero Leoncavallo “Mattinata”

Interpreton: Gerald Murrja

Piano: Ingrid Pulizo

***

Yan Frenkel romanca “Zhuravil”

Interpreton: Artur Vera

Piano: Herta Cane

***

Gaetano Donizetti Terzetto nga oper “Elisir D’amore”

Interpreton: Renisa Lacka, Gerald Murrja, Artur Vera

Piano: Herta Cane

***

Georges Bizet  Duet “Au fond du temple saint” nga opera Les pêcheurs de perles”

Interpreton: Gerald Murrja, Artur Vera

Piano: Ingrid Pulizo

***

Franz Lehár Aria e Lizes “Alles vorbei” nga opereta “Das Land des Lächelns”

Interpreton: Renisa Lacka

Piano: Herta Cane