9 PRILL – ORA 19:00

HOLLI KONCERTOR I TKOB

 

Krijimet më të bukura, që krijuan kryemjeshtrat e kompozimit botërorë, do të interpretohen në koncertin e Baritonit Ylber Gjini, Sopranos Simona Karafili, Bassit Xhieldo Hyseni dhe pianistes Ingrid Pulizo

Nga perlat e muzikës operistike, arie dhe duete të repertorit botëror në një program të vetëm

 

Në program:

Wolfgang Amadeus Mozart nga opera “Flauti Magjik” aria  “O Isis und Osiris”

Interpreton: Xhieldo Hyseni

Piano: Ingrid Pulizo

 

Vincenzo Bellini nga opera “Norma” aria “Casta diva”

Interpreton: Simona Karafili

Piano: Ingrid Pulizo

 

Cesar Franck “Panis angelicus”

Interpreton: Ylber Gjini

Piano: Ingrid Pulizo

 

Jules Massenet  “Elegie”

Interpreton: Xhieldo Hyseni

Piano: Ingrid Pulizo

****

Gaetano Donizetti nga opera “Lucrezia Borgia” aria “Era desso il figlio mio” Interpreton: Simona Karafili

Piano: Ingrid Pulizo

 

Giuseppe Verdi nga opera “Simon Boccanegra”  aria “Il lacerato spirito”

Interpreton: Xhieldo Hyseni

Piano: Ingrid Pulizo

 

Giuseppe Verdi nga opera “Rigoletto” skena dhe dueti “Figlia, mio padre! Si , vendetta” Interpreton: Simona Karafili, Ylber Gjini

Piano: Ingrid Pulizo

****

Gioacchino Rossini  “L’invito”

Interpreton: Simona Karafili

Piano: Ingrid Pulizo

 

Ernesto De Curtis “Non ti scordar di me”

Interpreton: Ylber Gjini

Piano: Ingrid Pulizo

 

Wolfgang Amadeus Mozart nga opera “Don Giovanni” dueti “La ci darem la mano” Interpreton: Simona Karafili, Ylber Gjini, Xhieldo Hyseni

Piano: Ingrid Pulizo