23 MARS – ORA 19:00 – HOLLI KONCERTOR I TKOB

Krijimet më të bukura, që krijuan kryemjeshtrat e kompozimit  botëror, do të interpretohen në koncertin e sopranos Dorina Selimaj, Sonila Baboci dhe pianistes Herta Cane

Nga perlat e muzikës operistike , duete të repertorit botëror, në një program të vetëm.

 

Me pjesemarrjen e:

Dorina Selimaj  – Soprano

Sonila Baboci – Soprano

Herta Cane – Piano

 

Në Program:

 Henry Purcell 6 vocal duet

“Let as wander” – “Gavota”

“Lost is my quiet”

“My dearest, my fairest”

“Sound the trumpet”

“Shepherd, shepherd leave decoying”

“Two daughters of this aged stream”

 

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane

***

 Felix Mendelssohn “Lieder Ohne Worte”

Piano: Herta Cane

***

Antonio Vivaldi  “Esurientes”

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane

 ***

Vincenzo Bellini  “Angiol di Pace”

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane

***

Jaques Blumenthal  “Venetian boat song”

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane

***

Charles E.Horn  “I know a bank whereon the wild thyme blows”

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane

***

Wolfgang Amadeus Mozart “Prenderò quel brunettino” Fiordiligi – Dorabella duet nga opera “Così Fan Tutte”

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane

***

Wolfgang Amadeus Mozart  “Via Resti Servita” Susanna – Marcellina duet nga opera “Le nozze di Figaro”

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane

***

 Pyotr Ilyich Tchaikovsky “Daphnes – Chloe” duet nga opera “Pique Dame”

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane

***

Gioachino Rossini “Dueti i maceve”

Interpreton: Dorina Selimaj, Sonila Baboci

Piano: Herta Cane