OPERA SOUL

KONCERT VOKAL – INSTRUMENTAL

5 MARS – ORA 19:00 – HOLLI KONCERTOR I TKOB

Krijimet më të bukura, që krijuan kryemjeshtrat e kompozimit  botëror dhe shqiptar, do të interpretohen në koncertin e sopranos Nina Muho dhe të bass-it Bledar Domi  së bashku me pianistin Igli Rapaj.

Nga perlat e muzikës operistike , arie dhe romanca të repertorit botëror, në një program të vetëm.

 

Me pjesemarrjen e:

Nina Muho – Soprano

Bledar Domi – Bass

Igli Rapaj – Piano

  

Në Program:

 

Donizetti nga opera “Don Pasquade” aria “Quel guardo il cavalliere”

Interpreton: Nina Muho

Pianist: Igli Rapaj

***

Puccini nga opera “La Boheme”  aria  “Quando m’en vo”

Interpreton: Nina Muho

Pianist: Igli Rapaj

***

Handel nga opera “Ariodante” aria “Al sen ti stringo”

Interpreton: Bledar Domi

Pianist: Igli Rapaj

***

A. Mozart nga opera “La nozze di Figaro” aria “Non piu andrai”

Interpreton: Bledar Domi

Pianist: Igli Rapaj

***

Donizetti  nga opera “Lucia di Lammermoor” aria  “Regnava nel silenzio”

Interpreton: Nina Muho

Pianist: Igli Rapaj

***

A. Mozart nga opera  “Le Nozze di Figaro” dueti “cinque…dieci…venti…trenta”

Interpreton: Nina Muho, Bledar Domi

Pianist: Igli Rapaj

***

Verdi nga opera “Simon Baccanegro” aria  “Il lacerato spirito”

Interpreton: Bledar Domi

Pianist: Igli Rapaj

***

Bellini  nga opera “La Sonnambula” aria “Ah non credea mirarti ….ah bello a me ritorna”

Interpreton: Nina Muho

Pianist: Igli Rapaj

***

Piazzolla “Oblivion”

Interpreton: Nina Muho

Pianist: Igli Rapaj

***

Rossini nga opera “Il Barbiere di Siviglia” aria “La Calunnia”

Interpreton: Bledar Domi

Pianist: Igli Rapaj

***

Preng Jakova nga opera “Skenderbeu”  aria “Valet e Drinit plak”

Interpreton: Bledar Domi

Pianist: Igli Rapaj

***

Vincenzo di ChiaaraLa Spagnola”

Interpreton: Nina Muho

Pianist: Igli Rapaj

***

Agustin Lara  “Granada”

Interpreton: Nina Muho

Pianist: Igli Rapaj