Koncert recital – solistik me pjesëmarrjen e:

Soliste: Shpresa Beka, Antonio Zefi, Dorina Selimi
Pianiste: Ingrid Pulizo
Organizatori: TKOB
Vendi i zhvillimit: Salla “Unesco” në Muzeun Historik Kombëtar

Në Program:

G.Puccini – “Sole e amore”
Ch.Gounod – Aria e “Margaritës” nga opera “Faust” –  “Air des bijous”
Interpreton:

Dorina Selimaj – Soprano
Në piano – Ingrid Pulizo
***
V.Bellini – “Per pieta bell’idol mio” dhe “Vaga luna che inargenti”
Interpreton:

Shpresa Beka – Soprano
Në piano Ingrid Pulizo
***
G.F.Handel – Opera Xerxes – “Ombra mai Fu“
W.A.Mozart – Nga opera “Le nozze di Figaro” aria e Figaro – “Tutto è disposto”
Interpreton:

Antonio Zefi – Bariton
Në piano Ingrid Pulizo
***
G.Verdi – Nga opera “Un ballo in maschera” aria e Amelia – “Morro ma prima in grazia”
Interpreton:

Dorina Selimaj – Soprano
Në piano Ingrid Pulizo
***
A.Dvorak – Nga opera “Rusalka” aria e Rusalkës – “Mesicku na nebi hlubokem” (Song to the moon)
A.De Curtis – “Voce e note”
Interpreton:

Shpresa Beka – Soprano
Në piano – Ingrid Pulizo
***
W.A Mozart – Nga “Le Nozze di Figaro” aria e  Conte – “Hai gia vinta la causa”

Interpreton:

Antonio Zefi – Bariton
Në piano -Ingrid Pulizo
***

L.Delib – Chanson Boheme “Les filles de Cadix”
Interpreton:

Dorina Selimaj – Soprano
Në piano – Ingrid Pulizo
***
G.Puccini – Nga opera “Manon Lescout” aria e Manon – “Sola perduta abbandonata”
Interpreton:

Shpresa Beka – Soprano
Në piano – Ingrid Pulizo

HYRJA NË KONCERT ËSHTË E LIRË!