Në kuadër të projektit “Edukim përmes Artit” Ansambli Popullor i Këngëve dhe Valleve prej muajsh tashmë transmeton vlerat e traditës e kulturës shqipëtare tek nxënësit e shkollave “Ismail Qemali”, “Qemal Stafa”, Shkolla e baletit dhe shtëpia e fëmijës “Zyber Hallulli”.

Në përmbyllje të këtij programi mblidhemi tok të gjithë së bashku dhe “Brezi pas brezi” e tejçojmë traditën e këngës dhe valles shqiptare me orkestrën, solistët dhe valltarët e Ansamblit Popullor në një natë plot ngjyra tradite në TKOB.

Nga Veriu gjer në Jug, do të këndojmë dhe kërcejmë së bashku me Shkollën e Baletit dhe gjimnazet “Ismail Qemali” dhe “Qemal Stafa”, këtë 29 qershor në orën 19:00.

Hyrja e lirë!