Në #JAVAEFLAMURIT, Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore – ON TOUR, udhëton për të festuar FETAT E FLAMURIT, PAVARËSISË DHE ÇLIRIMIT në:

??Shkodër – 25 nëntor – ora 11:00 në pedonalen përballë bashkisë së qytetit.

??Prizren – 26 nëntor – ora 11:00 në Pallatin e Kulturës së qytetit me pjesëmarrjen e këngëtarës Shkurte Fejza – “Mjeshtër i Madh”.

??Vlorë – 27 nëntor – ora 11:00 në sheshin e qendrës historike të qytetit.

Ejani të festojmë ?⚫???