14 dhe 16 TETOR 2022| Ora: 20:00

Holli Koncertor dhe Skena e TKOB

 

Muzikë klasike Japoneze, pianistja Aki Kuroda dhe çelistja Yuko Miyagawa në bashkëpunim me orkestrën e TKOB, do të performojnë nën dirigjimin e maestro Yoichi Sugiyama dhe maestro Edmond Doko.

 

Programi i datës 14 Tetor:

Holli Koncertor

Rentaro Taki “Kojo no Tsuki”

Këngë tradicionale Japoneze “Yagi – Bushi”

Çesk Zadeja ” variacione për piano”

Toshiro Mayuzumi “Bunraku”

Yoichi Sugiyama “Amë nö Fï – Heaven’s Fire”

Hidemaro Konoye “Chin-Chin-Chidori”

Richard Strauss “Cello Sonata”

 

Programi i datës 16 Tetor:

Skena e TKOB

J.S. Bach Concerto BWV 1052

Haydn Cello Concerto C major

Japan related song

Akira Ifukube “Japanese Suite”

 

Biletat shiten çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e TKOB.