“Michael Jackson: Historia dhe legjenda e mbretit të pop-it”, më 14 qershor, ora 20:00 në TKOB.

Pas dy koncerteve që korrën sukses të jashtëzakonshëm në TKOB, “Queen: Show must go on” dhe “Paganini in Jazz”, kompozitori dhe dirigjenti i famshëm italian Roberto Molinelli, vjen sërish në Tiranë dhe sjell një tjetër ikonë të muzikës botërore: Michael Jackson.

Hitet nga “Thriller”, “Beat it”, “Heal the World” e deri te “Billie Jean” do të ngrenë peshë zemrat e publikut, të interpretuara nga Orkestra Simfonike e TKOB-së, nën drejtimin e maestros Roberto Molinelli dhe vokalistëve Clarissa Vichi e Mattia Sciascia.

𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗮𝘁 𝘀𝗵𝗶𝘁𝗲𝗻 𝗰̧𝗱𝗼 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ 𝗻𝗴𝗮 𝗼𝗿𝗮 10:00 – 14:00 𝗱𝗵𝗲 16:00 – 20:00 𝗻𝗲̈ 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗹𝗶𝗻 𝗲 𝗧𝗞𝗢𝗕-së.
Biletaria mbyllet 30 minuta përpara shfaqjes.