24 Dhjetor – Ora 16:30

Holli Koncertor i TKOB

Kori dhe solistët e vokalit në një program me muzikën më të bukur vokale dhe instrumentale frymëzuar nga Krishtlindja.

Solistë lirikë: Eva Golemi, Aramaldo Kllogjeri, Dorina Selimaj, Ivana Hoxha, Renisa Laçka, Xhieldo Hyseni, Erlind Zeraliu, Rovena Xhelili, Laura Hoxha.

Kori i TKOB

Dirigjent: Dritan Lumshi

Pianistë: Ingrid Pulizo, Igli Rapaj

 

Në program:

 

“Silent Night” kompozuar nga  Franz Zaver Gruber

Interpreton:  Renisa Lacka

Pianist: Igli Rapaj        

 

“Adeste Fideles” kompozuar nga John Fransiswade

Kori i TKOB

Zë i bardhë: Mattia Giampietro

Pianist: Igli Rapaj

 

“Ave Maria” kompozuar nga  Giulio Caccini

Interpreton: Eva Golemi

Pianist: Ingrid Pulizo

 

“Panis Angelicus” kompozuar nga Cesar  Franck

Interpreton: Armaldo Kllogjer dhe Kori i TKOB

Pianist: Igli Rapaj

 

“Tu scendi dale stelle” kompozuar nga Alphonsus Liguori

Interpretojnë: Rovena Xhelili, Laura Hoxha

Pianist: Igli Rapaj

 

“O Tannenbaum”

Interpreton: Kori i TKOB

Pianist: Igli Rapaj

 

“I could have danced all night  with you” kompozar nga Frederic Lowe

Interpreton: Dorina Selimaj

Pianist: Ingrid Pulizo

 

“White Cristmas” kompozuar nga Irving Berlin

Interpreton: Erlind  Zeraliu dhe Kori i TKOB

Pianist: Igli Rapaj

 

“Aleluiah Sing  Aleluiah”

Interpreton: Kori i TKOB

Pianist: Igli Rapaj

 

“Holy Night” kompozuar nga Adolphe  Adam

Interpreton: Renisa Laçka

Pianist: Igli Rapaj

 

“WeissWhat a wonderful world” kompozuar nga Bob Thiele & George David

Interpreton: Xhieldo  Hyseni

Pianist: Igli Rapaj

 

“Carols of the Bells” kompozuar nga Mykola Leontovych

Interpreton: Kori i TKOB

Pianist: Igli Rapaj

“Memory” kompozuar nga Andrew Webber

Interpreton: Ivana Hoxha

Pianist: Ingrid Pulizo