Kori, solistët e vokalit dhe instrumentistët e orkestrës në një program me muzikën më të bukur vokale dhe instrumentale frymëzuar nga Krishtlindja.

Sfidat dhe momentet e vështira na bëjnë më shumë se kurrë të jemi pranë njëri-tjetrit. Në prag Krishtlindjeje duam të zbusim sado pak stresin e kohëve të vështira që po kalojmë. Ky koncert është një festë për jetën, familjen, fëmijët dhe të ardhmen.

 

Dirigjent: Dritan Lumshi

Solistë lirikë: Ramona Tullumani, Dorina Selimaj, Ivana Hoxha, Renisa Laçka, Denis Skura, Rovena Xhelili, Marina Kurti

Pianistë: Ingrid Pulizo, Igli Rapaj

Performoi: Kori i TKOB

 

 

 

Program:

Franz Xaver Gruber – Silent Night

Dirigjent: Dritan Lumshi

Soliste: Renisa Laçka

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB

***

John Francis Wade – Adeste Fideles

Dirigjent: Dritan Lumshi

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB & Naihrah Çobani

***

César Franck – Panis Angelicus

Dirigjent: Dritan Lumshi

Solist: Denis Skura

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB

***

Saint Alphonsus Liguori – Tu scendi dalle stelle

Soliste: Rovena Xhelili, Marina Kurti

Pianist: Igli Rapaj

***

Tradicionale gjermane – O Tannenbaum

Dirigjent: Dritan Lumshi

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB

***

Irving Berlin – White Christmas

Soliste: Ramona Tullumani

Pianist: Igli Rapaj

***

Frederick Loewe – I could have danced all night

Soliste: Dorina Selimaj

Pianiste: Ingrid Pulizo

***

Adolphe Adam – O Holy Night

Soliste: Renisa Laçka

Pianist: Igli Rapaj

***

Tradicionale – Sing Hallelujah

Dirigjent: Dritan Lumshi

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB

***

Këngë Krishtlindjesh franceze – Angels We Have Heard on High

Dirigjent: Dritan Lumshi

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB

***

Mykola Leontovych – Carol of the Bells

Dirigjent: Dritan Lumshi

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB

***

Andrew Lloyd Webber – Memory

Soliste: Ivana Hoxha

Pianiste: Ingrid Pulizo

***

George Frideric Handel – Joy to the World

Dirigjent: Dritan Lumshi

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB

***

American Melody – Amazing Grace

Soliste: Ramona Tullumani

Pianist: Igli Rapaj

***

George Frideric Handel – Hallelujah

Dirigjent: Dritan Lumshi

Pianist: Igli Rapaj

Interpretoi: Kori i TKOB