27 SHTATOR 2022 – ORA 20:00

HOLLI KONCERTOR I TKOB

Krijimet më të bukura, që krijuan kryemjeshtrat e kompozimit botërorë, do të interpretohen në koncertin e tenorëve Gerald Murrja, Keldi Ametaj, sopranove Rovena Xhelili, Viola Bakiasi, baritonit Artur Vera, bass-sit Xhiledo Hyseni, Bledar domi dhe pianistes Herta Cane.

Nga perlat e muzikës operistike, arie dhe duete të repertorit botëror në një program të vetëm

Në program:

Gioacchino Rossini – Aria “Se il mio nome” nga opera “Il Barbiere di Siviglia”

Gaetano Donizetti – Aria “Quanto è bella quanto è cara” nga opera “L’elisir d’amore”

Interpreton: Keldi Ametaj

Piano: Herta Cane

***

Wolfgang Amadeus Mozart – Aria “Dalla sua pace” nga opera “Don Giovanni”

Francesco Cilea – Aria “È la solita storia del pastore” nga opera “L’Arleziana”

Interpreton: Gerald Murrja

Piano: Herta Cane

***

Domenico Cimarosa – Aria e Carolines “ Perdonate il signor mio” nga opera “Il Matrimonio segreto”

Giuseppe Verdi – Aria e Oscar “Volta la terrea” nga opera “Un Ballo In Maschera”

Interpreton: Viola Bakiasi

Piano: Herta Cane

***

Vincenzo Bellini – Aria “Ah per sempre io ti perdei” nga opera “I Puritani”

Gaetano Donizetti – Aria “Bella siccome un angelo” nga opera “Don Pasquale”

Interpreton: Artur Vera

Piano: Herta Cane

***

George Frideric Haendel – “Al sen ti stringo e parto”

George Frideric Haendel – “Ombra mai fu”

Interpreton: Bledar Domi

Piano: Herta Cane

***

Giuseppe Verdi – Aria “Caro nome” nga opera “Rigoletto”

Gaetano Donizetti – Aria “Ah tardai troppo…O luce di quest’anima “ opera “Linda di Chamounix”

Interpreton: Rovena Xhelili

Piano: Herta Cane

***

Wolfgang Amadeus Mozart – Aria “O Isis und Osiris” nga opera “Die Zauberflöte”

Giuseppe Verdi – Aria “Il lacerato spirito” nga opera “Simon Boccanegra”

Interpreton: Xhieldo Hyseni

Piano: Herta Cane