Klarinetisti virtuoz Igli Tuga u rikthye nga Amerika për të interpretuar përballë publikut shqiptar së bashku me Orkestrën e TKOB, nën dirigjimin e Gridi Krajës së bashku me fagotisti Orges Malaj, një program të larmishëm me pjesë nga Puccini, Danzi, Verdi, Rossini

“ Let’s be happy”

Orkestra e TKOB

Dirigjent: Gridi Kraja

Solist: Igli Tuga dhe Orges Malaj

Organizatoret: TKOB

Vendi i zhvillimit : ArTurbina në Tiranë, 11 korrik – ora 19:00

 

Në Program:

Opera “ Manon Lescaut” – “Intermezzo” – Giacomo Puccini

Egzekutoi:

Orkestra e TKOB

Concertino B-dur, B flat major për fagot dhe klarinet – Franz Danzi

Interpreton: Igli Tuga – Orges Malaj

Opera “La forza del destino” – Uverture – Giuseppe Verdi

Egzekutoi:

Orkestra e TKOB

”Variacione per klarinet”  – Giacomo Rossini

Interpretoi: Igli Tuga

”Let’s be happy”

Interpretoi: Igli Tuga