Koncert 13 Qershor

Salla Unesco në Muzeun Historik Kombëtar

Ora 19:00

 

Misera, chi m’aiuta… Dove fuggo?  – Recitativ dhe Aria e Rosina

“Orfeo ed Euridice” –  nga C. W. Gluck

 

Interpretuan:

Sonila Baboçi – Soprano

Lindita Kotorri – Piano

O del mio dolce ardor – Arie antike nga C. W. Gluck

Sposa son’ disprezzata – Arie antike nga A.Vivaldi

 

Interpretuan:

Simona Karafili – Soprano

Lindita Kotorri – Piano

Qual’vita è questa mai? – Recitativ dhe aria e Euridice nga opera

nga opera “ La vera costanza” – nga F. J. Haydn

 

Interpretuan:

Sonila Baboçi – Soprano

Lindita Kotorri – Piano

Nel cor più non mi sento – Arie antike nga G. Paisiello

Toglietemi la vita ancor – Arie antike nga A. Scarlatti

Interpretuan:

Simona Karafili – Soprano

Lindita Kotorri – Piano

 

  Luigi Boccherini

“Stabat Mater”

 

 “Stabat mater dolorosa”

“Cujus animam gementem”

“Quae moerebat et dolebat”

“Quis est homo, Adagio assai”

“Pro peccatis suae gentis”

“Eja mater, fons amoris”

“Tui nati vulnerati”

“Virgo virginum praeclara”

“Fac ut portem Christi mortem”

 “Quando corpus morietur”

 Interpretuan:

Simona Karafili ,Sonila Baboçi – Soprano

Denis Skura – Tenor

 

Egzekutoi:

Ansambli i harqeve i Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit

Anduena Sula, Migena Kreci – Violinë

Hilda Çekani, Rina Lazri – Violinë

Albana Leka, Alkena Shuteriqi – Violë

Mario Guralumi – Violonçel

Oltion Lila – Kontrabas