21 QERSHOR 2019 – ora 19:00

KONCERT RECITAL I SOLISTIT TË ANSAMBLIT POPULLOR TË KËNGËVE DHE VALLEVE – ARANIT HOXHA

Ne diten Nderkombetare te Muzikes, Orkestra e Ansamblit Popullor dhe solisti Aranit Hoxha u bënë bashke ne nje koncert. Me nje program te larmishem dhe te ngjeshur, me kryeveprat e muzikes popullore shqiptare ju ftojme ne sallen “Unesco” te Muzeut Historik Kombetar ne oren 19:00.

Sepse ne diten e muzikes duhet te festojme te gjithe dhe ku ka me mire se me muziken e bukur te tabanit tone popullor. Hyrja ne koncert eshte e lire, dhurata jone per te gjithe artedashesit e muzikes popullore.

 

Në program:

“Ma fal at’ buzeqeshje” 
Solist – Aranit Hoxha
“Dallendyshja” 
Solist – Aranit Hoxha
“Te desha me hakikat” 
Solist – Aranit Hoxha
Kaba per violin dhe orkester popullore 
Solist – Alban Tahiri
Fantazi per Fizarmonikë dhe orkestër popullore 
Solist – Vladimir Hasimi
“N’bash zamani”
Solist – Aranit Hoxha
“M’ka zan maraku”
Solist – Aranit Hoxha
Valle per violin dhe orkester popullore
Solist – Flogert Shatraj
“Per mu paska kene kismet”
Solist – Aranit Hoxha
“Bishtalecat pale pale”
Solist – Aranit Hoxha
Instrumentale per klarinete dhe orkester
Solist – Artan Shabani
“Robi plaket kur do vete” 
Solist – Aranit Hoxha
“Mosha e pjekurise” 
Solist – Aranit Hoxha
“Arbereshes sime”
Perpunuar per violin dhe orkester popullore, Solist –  Alban Tahiri
“Margjelo” 
Solist – Aranit Hoxha
“M’ka shku mendja me u fejue​”
Solist – Aranit Hoxha