Së shpejti online në Facebook, YouTube dhe www.tkob.gov.al

 

TKOBAP sjell mbrëmjen e 25 shkurtit koncertin e Formacionit të reduktuar të Orkestrës së TKOB ku do të luhen dy simfoni të kompozitorit Joseph Haydn. Simfonia nr. 6 “Le Matin” dhe Simfonia nr. 49 “La Passione” do të vijnë nga formacioni i harqeve dhe ai frymor.

 

Dirigjent: Edmond Doko

Orkestra TKOB

Violinë I: Gerd Cinxo, Anduena Sula, Lueta Prevazi

Violinë II: Gent Jazexhiu, Edlira Prosi, Romina Tafaj

Violë: Arjan Konçi, Fatbardha Gëzdari

Violonçel: Loreta Memaj, Teuta Krypçi

Kontrabas: Oltjon Lila

Flaut: Dorela Ujkani

Oboe: Erik Tauzi

Fagot: Sadik Meniku

Korno: Denis Shegaj, Vildan Mumajesi

 

NË PROGRAM:

Franz Joseph Haydn – Simfonia Nr. 6 “Mëngjeset” (Le Matin)

I. Adagio-Allegro

II. Adagio-Andante-Adagio

III. Menuet e Trio

IV. Finale: Allegro

Dirigjent: Edmond Doko

Performon: Orkestra TKOB

***

Franz Joseph Haydn – Simfonia Nr. 49 “Pasioni” (La Passione)

I. Adagio

II. Allegro di Molto

III. Menuet e Trio

IV. Presto

Dirigjent: Edmond Doko

Performon: Orkestra TKOB