Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shfaq në datat:

28 dhe 29 nëntor – ora 19:00

Koncert Gala “Rrok’e agimin” – në kuadër të festave të 28 dhe 29 nëntorit.

Si asnjëherë më parë, vokalistët lirik dhe ato të muzikës rock, bashkohen në koncertin “Rrok’e agimin”. Këngët e luftës, të stilizuara nga artistët e rinj, në ritmet rock do të vijnë në skenën tonë shoqëruar nga një formacion i madh, i orkestrës së TKOB dhe bandës pop&rock. Me pjesëmarrjen e trupave artistike të Ansamblit Popullor, grupi polifonik i Lapardhasë dhe Tepelenës.

Me pjesëmarrjen e:

ORKESTRA, KORI, TRUPA E BALETIT, BANDA ROCK, GRUPI POLIFONIK I ANSAMBLIT POPULLOR, SOLISTËT E TKOB, KËNGËTARË TË FTUAR POP&ROCK, GRUPET POLIFONIKE TË TEPELENËS DHE LAPARDHASË.

 

IDEA: Zana Çela – Drejtore e Përgjithshme e TKOBAP

SKENARI: Josif Papagjoni.

DIRIGJENT: Edmond Doko

KOREOGRAF: Gerd Vaso, Enada Hoxha, Julind Dervishi.

ORKESTRUES: Alfred Kaçinari, Gjergji Kaçinari, Gerd Druga.

DIRIGJENT I KORIT: Dritan Lumshi

 

DREJTOR PRODHIMI: Klejvis Saliaj

DREJTON KONCERTIN: Turjan Hyska

 

SOLISTË:

Vikena Kamenica, Ivana Hoxha, Denis Skura, Renisa Laçka, Xhieldo Hyseni.

 

 

 

KËNGËTARË TË FTUAR:

Kamela Islamaj, Gjergji Kaçinari.

 

 

 

SOLISTË INSTRUMENTISTË:

Etrita Ibrahimi – piano

Nikola Kondakçi – violin

Me pjesëmarrjen e korit të fëmijëve.

 

NË PROGRAM:

 • Trako – Kënga e Mine Pezes & Heronjtë e Pojskes 

Ekzekuton: Orkestra e TKOB dhe banda rock.

Solist: Gjergj Kacinari dhe Vikena Kamenica

Shoqëron: Trupa e korit të TKOB

Orkestrues: Gjergj Kacinari

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Trako – Miqësia partizane

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Shoqëron: Trupa e korit të TKOB

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Ç. Zadeja – Suitë me këngë partizane

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Shoqëron: Trupa e korit të TKOB

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Krantja – Kënga e Asim Zenelit 3’

Solist: Xhieldo Hyseni

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Shoqëron: Trupa e korit të TKOB

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Ibrahimi – Xhaketa e kuqe – 3’

Soliste: Vikena Kamenica

Ekzekuton: Orkestra e TKOB dhe banda rock.

Orkestrues: Gerti Druga

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Grupi Polifonik “Bejke e bardhë” – “O ju trima gjak – flamuri”

Solist : Kristo Çipa

 

 • Leka – Një jetë me stuhi (A’cappella)

Interpreton: Trupa e baletit të TKOB

Shoqëron: Trupa e korit

Koreograf: Enada Hoxha & Gerd Vaso

Dirigjent – Dritan Lumshi

 

 • Dizdari – Romanza nga Filmi “Njeriu me top”

Solist: Denis Skura

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Orkestrues: Gerti Druga

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Prodani – Partizani i vogël 3’

Solist: Kamela Islamaj

Ekzekuton: Orkestra e TKOB dhe banda rock.

Orkestrues: Alfred Kacinari

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Jules Massenet/Thais/Meditation 6’

Solist Violin: Nikola Kondakçi

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Shoqëron: Trupa e korit

 

 • Këngë polifonike nga filmi “Vendimi”

Solist : Nazif Cela

Shoqëro: Grupi polifonik i Lapardhasë

 

 • Dizdari – Këputa një gjethe dafine

Solist: Denis Skura

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Orkestrues: Gerti Druga

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Ibrahimi – nga filmi “Ngadhënjim mbi vdekjen”

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Shoqëron: Trupa e korit të TKOB

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Zoraqi – “Nën yje prisnim vitin e ri”

Soliste: Ivana Hoxha

Ekzekuton: Orkestra e TKOB dhe banda rock.

Orkestrues: Gjergj Kacinari

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Dizdari shkëputur nga filmi “Malet me blerim mbuluar” – “Hyri prilli, shkriu bora maleve”

Solist: Renisa Laçka, Malvina Likaj dhe grupi polifonik i Ansamblit Popullor

Ekzekuton: Orkestra e TKOB dhe banda rock.

Orkestrues: Alfred Kacinari

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Laro – Kolona zanore nga filmi “Në fillim të verës”

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Interpreton: Trupa e baletit e TKOB

Koreografia: Julind Dervishi

Soliste ne piano: Etrita Ibrahimi

Dirigjent – Edmond Doko

 

 • Këngë polifonike nga grupi i Tepelenës

Solist: Golik Jaupi

 

 • Lalo – pjesë muzikore nga filmat “Tomka dhe shokët e tij” dhe “Dimri i fundit”

Ekzekuton: Orkestra e TKOB

Solist: Mattia Giampietro

Shoqëron: Kori i fëmijëve dhe kori i TKOB

Orkestrues: Gerti Druga

Dirigjent – Edmond Doko