3, 4 Dhjetor 2022, ora 19:00

Skena e TKOBAP

Këndojmë me Orkestrën e Ansamblit Popullor për herë të parë në TKOBAP!
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor ka kënaqësinë të vërë në skenë, për herë të parë, Koncertin Recital të Orkestrës së Ansamblit Popullor.
Në datat 3 dhe 4 Dhjetor, ora 19:00, vjen ky recital risi, sepse për herë të parë, repertori më i spikatur i muzikës instrumentale të orkestrës së Ansamblit, vjen në një formë krejtësisht origjinale, duke u integruar edhe me këndimin e orkestrës. Orkestra e Ansamblit do të luajë muzikën dhe njëkohësisht edhe do të këndojë në momente të veçanta.

Me pjesëmarrjen e :

Orkestra e Ansamblit Popullor

 

Programi:

Alban Tahiri

Kaba dhe Zare

Çiftateli

Robi plaket kur don vetë

Orkestrale Çame

***

Artan Shabani

Kaba për Klarinete (Agim Krajka)

Instrumentale për Bilbil (Aleksandër Peci)

Instrumentale e Shqiperisë së mesme

Vetë më the të dua

***

Vladimir Hasimi

Fantazi për Fizarmonikë

Orkestrale për Fizarmonikë (Enver Shengjergji)

***

Flogert Shatraj

Valle për Violinë

***

Adriatik Celmeta

Kaba për Llahutë dhe orkestër

Instrumentale për Çifteli

***

Këngë nga zona e Tiranës

“Karajfili e Zambaku”

“Mosha e pjekurisë”

“Artizane”

Merushe Kolazh

***

Këngë nga zona e Shkodrës

“Tuj u ngjit Bunes perpjete”

“Sa e bukur gjylja”

“Kur me del ne dere”

“Bylbyl ne Pranvere”

***

Këngë nga zona e Jugut

“Ne mes te oborrit”

“Te prita moj mike”

“Dru ne percellime”

***

Këngë nga zona e Veriut

“Çarshia”

“Big me rrema”

“Me pas ken si ti e mire”

 

Ju mirëpresim!
Biletat shiten çdo ditë pranë sportelit të TKOB në oraret 10:00- 14:00 dhe 16:00- 20:00.