Festivali “AlBa” vjen sërish për publikun shqiptar dhe atë të huaj me vepra nga kompozitorë të shquar.

 “Recital Lirico”, kushtuar muzikës baroke, më 2 maj, ora 20:00 në Hollin Koncertor. Tenori Raffaele Abete dhe pianisti Antonio Smaldone do të interpretojnë pjesë nga kompozitorë të shquar, si Bellini, Mozart, Tosti, Verdi, Puccini.

Biletat mund t’i merrni çdo ditë pranë biletarisë së TKOB-së nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.