Krenaria jonë në çdo skenë ndërkombëtare lirike, Ermonela Jaho, pasi ka “shtegtuar” në mbarë botën, rikthehet aty ku nisi gjithçka: në Shqipëri.

Më 4 gusht, në sallën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit, sëbashku me tenorin amerikan Charles Castronovo në një mbrëmje për të mos u humbur.

Biletat online mund t’i gjeni në www.myticket.al
Si edhe fizikisht në sportelin e TKOB-së.
Për rezervime: 0694077755

•Çmimet e biletave janë 2500 lekë në galeri, 4000 lekë në plate dhe 5000 lekë në llozhë.

*Ky koncert është një bashkëprodhim i TKOB dhe Prepost Albania me mbështetjen e institucioneve të rëndësishme në vend dhe partnerëve tanë nga biznesi