Peter Donohoe, pianisti me famë ndërkombëtare do të debutojë për herë të parë në skenën e Teatrit Kombëtar të Operë dhe Baletit, me një repertor të veçantë, për kënaqësinë e artdashësve shqiptarë e të huaj.
 “Chopin Fest Tirana” i ardhur si një bashkëpunim i frytshëm me Chopin Piano Fest Prishtina, kjo ngjarje do të shënojë një mbrëmje të paharrueshme për jetën artistike shqiptare!
Vendet janë të limituara ndaj nxitoni të merrni biletën tuaj, çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe nga ora 16:00 – 20:00.