EDUKIMI PËRMES ARTIT
18 QERSHOR, ORA 20:30
NË HYRJE TË TKOB

Ata janë gati…..
Pas një pune 1 vjeçare në studiot e Ansamblit Popullor duke u trajnuar nga mjeshtrat më të mirë. Brez pas brezi-Artistët e së ardhmes të valles dhe vokalit, ata janë gati për të hypur në skenë perballë publikut.
Tradita e kengëve dhe valleve popullore më të bukura Shqipëtare, repertori i krijuar nga mjeshtrat e krijimtarisë sonë, po trashëgohet brez pas brezi tashmë për të dytin vit rradhazi, duke i edukuar përmes kulturës më vlerat më të mira kombëtare.
Me pjesëmarrjen e talenteve nga shkollat e Tiranës Sami Frashëri, Ismail Qemali, Qemal Stafa dhe Shkolla e Baletit Tiranë.

Në program:

“Valle e Shqipeve”

Interpreton: “Shkolla Baletit”

***

“Fustanin që ta solla mbrëmë” dhe “Vitori tu bëftë nëna”

Interpreton: Denisa Gjezo

***

“Valle Shengjergjit”

Interpreton: Shkolla “Sami Frashëri”

***

“Për një mot e gjysëm viti”, “Sheg e ombël” dhe “Odë e vogël me gelqere”

Interpreton: Adela Bezhani

***

 Valle

Interpreton: Shkolla “Ismail Qemali”

***

“Ç’e morra perpjet kalan” dhe “Çobani”

Interpreton: Artur Vera

***

“Valle e Tropojës”

Interpreton: Shkolla “Sami Frashëri”

***

“Po me rreh zemra”, “Marak tu bana” dhe “Kush ma freskoj ballin”

Interpreton: Malvina Likaj

***

Valle

Interpreton: Shkolla “Qemal Stafa”

***

“Hajredin Pasha”, “Bishtalecat pal pal” dhe “Me ka shku mendja me fejue”

Interpreton: Anduel Kovaçi

***

 “Potpuri e Shqipërisë së Mesme”

Interpreton: Iris Bega

***

“Valle Gorarce”

Interpreton: “Shkolla Baletit”

***

“Vasheza në zall të lumit” dhe “O ky bregu lumit”

Interpreton: Malvina Likaj

***

“Kolazh Permetar”

Interpretojnë: Denisa Gjezo dhe Malvina Likaj

***

“Valle e Kosoves”

Interpreton: Shkolla “Sami Frashëri”

***

“Bjeri gajdes gajdexhi”

Interpretojnë: Të gjithë këngëtarët