BALETI “MONGER”

DATE 8 DHE 9 QERSHOR 2022, ORA 20:00

Koreografia: Barak Marshall

As/Koreograf : Yoav Grinberg dhe Inabar Nemirovsky

Kostumet: Elva Bella

Baletmaestër: Alisa Gjoni

Muzika: Collage-Taraf de Haidouk, Balkan Beat Box, The Yiddish Radio Projekt, Margalit Oved, Shye Ben Tzur, Shandor, Handel, Verdi, Tommy Dorsey, Terry Hall, Ray Noble, Goran Bregovic

Përzgjedhja e muzikës: Giori Politi dhe Barak Marshall

Këshilltar Teatral: Ariel Ashbel

Producent:Sigal Cohen

Foto:Gadi Dagon

Interpretojnë : Loreta Bala, Ledia Sulaj, Livia Lara, Ambra Troplini, Elda Logo, Sabina Maklekaj, Isida Mollaymeri, Dion Gjinika, Julind Dervishi, Besi Skura, Kristi Dushmani, Andi Vrapi, Anxhelo Mucollari

Biletat shiten çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e TKOBAP