Video Promo

 

TKOBAP – Në Gjurmët e të Parëve Tanë – Video e plotë e koncertit

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor çeli sezonin artistik 2020/2021 të Ansamblit Popullor me koncertin “Në Gjurmët e të Parëve Tanë”. Ky koncert erdhi në kuadër të Javës së Trashëgimisë Kulturore me repertor nga zona e Shqipërisë së Mesme. Në këtë koncert të parë të Ansamblit pas më shumë se 6 muajve larg skenës, performuan para publikut Orkestra, Kori dhe Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor, si dhe solistët Iris Bega, Artan Shabani, dhe Aranit Hoxha.

 

Në program:

Dueti i Tiranës

Interpretoi: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Vallja e Shëngjergjit

Interpretoi: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Trio e Shupalit

Interpretoi: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Vallja e Fajës

Interpretoi: Grupi i Valleve i Ansamblit Popullor

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Kolazh i Shqipërisë së Mesme përpunuar nga Xhemal Laçi

Interpretoi: Kori i Ansamblit Popullor

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Kolazh i Shqipërisë së Mesme përpunuar nga Lejla Agolli

Interpretoi: Kori i Ansamblit Popullor

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Isha vetëm tuj mendu

Interpretoi: Iris Bega – Soliste

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Mu ke guri që bon xixa

Interpretoi: Iris Bega – Soliste

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Mu’ aty ke shtatë zymbylat

Interpretoi:

Iris Bega – Soliste

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Me fytyrë të qeshur

Interpretoi: Aranit Hoxha – Solist

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Për nji mot e gjysëm viti

Interpretoi: Aranit Hoxha – Solist

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor

***

Orkestrale e Shqipërisë së Mesme

Interpretoi: Artan Shabani – Solist

Ekzekutoi: Orkestra e Ansamblit Popullor