Anna Pirozzi LIVE në Tiranë!
Një nga sopranot dramatike më të suksesshme italiane, Anna Pirozzi, fama e së cilës kapërcen çdo kufi rajoni, do të sjellë me vokalin e saj brilant ariet më të bukura verdiane, në skenën gjigande të TKOB-së.
 I cilësuar si një event unik për jetën artistike shqiptare, kjo mbrëmje do të përcjellë emocione të veçanta për publikun shqiptar e të huaj, me mbështetjen e Institutit Italian të Kulturë dhe Ambasadës Italiane, në kuadër të Javës Kulturore Italiane organizuar nga Ministria e Kulturës!
Ky event nuk duhet humbur kurrsesi!
Nxitoni të merrni biletën tuaj, çdo ditë nga ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00!