Orkestra e Ansamblit Popullor: Alban Tahiri, Flogent Shatraj, Vladimir Hasimi, Bledi Luzi, Artan Shabani, Ana Shkjezi, Leonard Cara, Adriatik Cellmeta, Arbin Alimeri, Neki Kastrati

Grupi i Valltarëve: Genci Kastrati, Brikena Jaupaj, Gëzim Halili, Emiljana Jovani, Mirela Hotaj, Leonard Mitrushi, Helga Saraçi, Olta Ahmetaj, Jera Çurçija, Besmir Aga, Elton Cefa, Enkelejd Bajraktari, Leonard Deliaj, Ajkana Topalli, Arlind Mulgeci, Marjana Shkreta, Flavio Xhaferri

Organizatorët: TKOBAP

Vendi i zhvillimit : Pazari i Ri në Tiranë, 19&20 Dhjetor – ora 18:30

 19 Dhjetor, ora 18:30 – koncert me pjesëmarrjen e Orkestrës dhe Trupës së Valleve të Ansamblit Popullor

 Koncert “Albanian Soul 1”

 

Në program:

“Vallja e Shën Gjergjit”

Interpreton: Trupa e Valleve të Ansamblit Popullor

 

Valle: “Dueti i Tiranës”

Solistë: Helga Saraçi, Besmir Aga

 

“Vallja e Shupalit”

Solistë: Enkelejd Bajraktari, Arlind Mulgeci, Flavio Xhaferri

 

“Vallja e Fajës”

Interpreton: Trupa e Valleve të Ansamblit Popullor

Solist: Elton Cefa

 

Orkestrale e Shqipërisë së Mesme për Klarinetë dhe Orkestër

Interpreton: Orkestra e Ansamblit Popullor

Solist: Artan Shabani

 

Kaba për 2 Violina dhe Orkestër

Interpreton: Orkestra e Ansamblit Popullor

Solistë: Alban Tahiri, Flogent Shatraj

 

“Vallja e Tropojës”

Solistë: Helga Saraçi, Besmir Aga

 

“Vallja e Çobanit”

Solist: Enkelejd Bajraktari

 

“Vallja e Skraparit”

Solistë: V. Libohova, Ajkana Topalli, Leonard Mitrushi, Elton Cefa

 

“Valle Dardhare”

Interpretojnë: Vajzat e Trupës së Valleve të Ansamblit Popullor

 

“Valle Jugu”

Interpretojnë: Trupa e Valleve të Ansamblit Popullor

 

 

20 Dhjetor, ora 18:30 – koncert me pjesëmarrjen e Orkestrës dhe Trupës së Valleve të Ansamblit Popullor

Koncert “Albanian Soul 1”

Në program:

 

“Ma fal at’ buzëqeshje”

Solist: Aranit Hoxha

 

“Dallëndyshja”

Solist: Aranit Hoxha

 

“Të desha me hakikat”

Solist: Aranit Hoxha

 

“Valle për Violinë”

Solist: Flogent Shatraj

 

“Jelekun Kadife”

Soliste: Genciana Paparisto

 

“Kur bien fyelli çiftelia”

Soliste: Genciana Paparisto

 

“Kaba” nga filmi Gjeneral Gramafoni

Solist: Artan Shabani

 

“Sa merak jam ba për ty”

Solist: Lekë Pecnikaj

 

“Kolazh Gjakovar”

Solist: Lekë Pecnikaj

 

“Instrumentale për Violinë”

Solist: Alban Tahiri

 

“Mori vjollca që çel në saksi”

Soliste: Mirela Aliaj

 

“Potpuri Vlonjate”

Soliste: Mirela Aliaj

 

“Orkestrale e Veriut” (Bilbil dhe Orkestër)

Interpreton: Orkestra e Ansamblit Popullor

 

“Mu aty ke shtat zymbylat”

Soliste: Aplikelda Qirko

 

“Pranvera filloi me ardh”

Soliste: Aplikelda Qirko

 

“Orkestrale e Jugut”

Interpreton: Orkestra e Ansamblit Popullor

 

“Isha vetëm tuj mendu”

Soliste: Iris Bega

 

“Kur pata nji lule të bukur”

Soliste: Iris Bega

 

“Baresha” (Bilbil dhe Orkestër)

Solist: Artan Shabani

 

“M’ka shku mendja me u fejue”

Solist: Aranit Hoxha

 

“Bishtalecat palë palë”

Solist: Aranit Hoxha