“Nëse muzika është ushqimi i dashurisë, atëherë luaje” me “O Dolci baci”!

Një koncert simfonik vokal, ku “Kupidi i Dashurisë” do të prekë emocionet njerëzore, nëpërmjet arieve më të njohura si “L’elisir d’amore”, “Madama Butterfly”, “Magic Flute”, etj..

Më 14 shkurt, në orën 19:00 ju ftojmë të kremtojmë së bashku dashurinë, në bashkëpunimin e radhës mes #TKOB dhe Konservatorit Shtetëror të Salernos “Giuseppe Martucci”, me Orkestrën Simfonike të TKOB-së, dirigjuar nga maestro Vakhtang Gabidzashvili e ndjekur nga talenti i veçantë i solistëve lirik.

 

OH DOLCI BACI

Orkestra simfonike TKOB-së

Dirigjent: Vakhtang Gabidzashvili

Solistët lirik të TKOB-së dhe

Konservatorit të Salernos

14 shkurt – ora 19.00

 

Programi:

W.A.Mozart : Ouverture “Le nozze di Figaro”

Dirigjent: Vakhtang Gabidzashvili

Ekzekuton: Orkestra simfonike

 

Opera  “Idomeneo” aria “Estinto è Idomeneo” – W.A.Mozart

Interpreton: Alessandra Basso (Soprano)

 

Opera “Flauti Magjik” aria “Ach, Ich fuhl’s “- W.A.Mozart

Interpreton: Giorgia Vitiello (Soprano)

 

Opera “Flauti Magjik” aria “Dies Bildnis ist bezaubernd schön” – W.A.Mozart

Interpreton: Matias Xheli (Tenor)

 

Opera “Le Nozze di Figaro” aria “Deh, vieni non tardar ” – W.A.Mozart

Interpreton: Lau Fortino (Soprano)

 

Opera”Così Fan Tutte” aria “Soave sia il vento” – W.A. Mozart

Interpreton: Alessandra Basso, Aartur Vera, Suada Gjergji

 

Ouverture nga opera “Don Pasquale“

Ekzekuton: Orkestra Simfonike e TKOB

Dirigjent: Vakhtang Gabidzashvili

 

Opera “La cenerentola” aria “Come un’ape” – G. Rossini

Interpreton: Francesca Siani, Lau Fortino, Matias Xheli, Artur Vera, Xhieldo Hyseni

 

Opera”L’Elisir d’Amore” dueti “Caro Elisir” – G. Donizetti

Interpreton: Giorgia Vitello, Matias Xheli

 

Opera “Capuleti e Montecchi” aria “Eccomi in lieta vesta ” – V. Bellini

Interpreton: Francesca Siani (Soprano)

 

Opera “La Cenerentola” finale “Zitto, zitto piano piano”   – G.Rossini

Interpreton: Francesca Siani, Lau Fortino, Matias Xheli, Artur Vera

 

Intermezzo ‘Manon Lescaut”

Egzekuton: Orkestea Simfonike e TKOB

Dirigjent: Vakhtang Gabidzashvili

 

Puccini: Opera “Gianni Schicchi” aria “O mio babbino caro”

Interpreton: Lau Fortino (Soprano)

 

Opera “L’Arlesiana” aria “E la solita storia del pastore” – F. Cilea

Interpreton: Tenor – Redon Sinella

 

Opera “Suor Angelica” aria “Senza mamma” – G. Puccini

Interpreton: Suada Gjergji (Soprano)

 

Opera “La Rondine” aria “Chi il bel sogno di Doretta” – G. Puccini

Interpreton: Francesca Siani (Soprano)

 

Opera “Maddama Butterfly” dueti “Bimba dagli occhi pieni di maglia” – G. Puccini

Interpreton: Redon Sinella, Suada Gjergji

 

Bileta kushton 800 lekë e 1000 lekë dhe mund ta tërhiqni çdo ditë, pranë Teatrit të Operës dhe Baletit, nga ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.