Dirigjent: Dritan Lumshi
Organizatori: TKOB
Vendi i zhvillimit: skena e TKOB
1 Koncert Premier

Nata finale e ndarjes së çmimeve të projektit më të madh të edukimit në TKOB, në kuader të kalendarit “Edukimi përmes kulturës”.

“Eja këndo me ne” shpall më 16 qershor koret fituese të 11-të shkollave të reja të kryeqytetit, që i bashkangjiten shkollave të 5 sezoneve më parë.

“Edukimi përmes kulturës” projekti më fisnik dhe më i dobishëm për të rinjtë, që duan të edukohen me vlerat e vërteta të artit muzikor.