Sheshi “Nënë Tereza”
26 Nëntor , ora 19:00
“Dua më shumë Shqipërinë!”, koncert madhështor për të kremtuar Javën Kombëtare dhe për të mikpritur Kuvendin e Kosovës.
 Interpretojnë: Orkestra Simfonike dhe Kori i TKOBAP, Filarmonia dhe Kori i Kosovës, Kori i fëmijëve dhe solistët:
Adelina Paloja, Besa Llugiqi, Josif Gjipali, Kastriot Tusha, Liridon Sadriu, Vikena Kamenica, Xhieldo Hyseni dhe me pjesëmarrjen e aktorit të madh Mirush Kabashi!
Të festojmë së bashku 110-vjetorin e Pavarësisë!
Sot në orën 19:00.