Të dashur miq të TKOB,

Çmimi i biletës për çdo shfaqje të TKOBAP është 1000 lekë dhe i pa ndryshueshëm. Për çdo informacion shtesë në lidhje me vendodhjen e skenave ku ne zhvillojmë aktivitetet, oraret e biletarisë dhe fillimin e shitjes së biletave ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 0676327313 ose në e-mail tkobap.tirana@gmail.com. Gjithashtu ju mund të informoheni në kohë reale në mediat tona socale si Facebook apo Instagram.

Për shfaqjen në vijim:

  • Opereta “Die Fledermaus” në 22,23,24 tetor në Pallatin e Kongreseve – Tiranë
    Biletat shiten në sportelin e Pallatit të Kongreseve në hyrjen e pasme të saj, ISH KQZ. Biletaria është e hapur nga ora 10:00 – 20:00 dhe bileta kushton 1000 lekë.


Faleminderit!