Koordinatori për të drejtën e informimit i Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor

—–

Email:       —–

Adresa:     Rruga Aleksandër Moisiu, nr 76, ish Kinostudio “Shqipëria e Re”  Tiranë

Orari:         E Hënë – E Enjte: 08:00 – 16:30, E Premte: 08:00 – 14:00