Të shumta kanë qenë iniciativat që njerëz të thjeshtë dhe personazhe të njohur kanë marrë këto ditë për të argëtuar njerëzit që janë izoluar në shtëpi. Të fundit kanë qenë artistët e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, të cilët i janë bashkuar nismës për të dhuruar art nga shtëpia.

Ata shfaqen në një video duke kënduar nga shtëpitë e tyre “Dua më shumë Shqipërinë”, si një mesazh në emër të jetës dhe vijimësisë së saj

“Të luftojmë së bashku me zemrën plot dhe durimin e hekurt, në emër të jetës. Për familjen tonë të madhe, në emër të jetës dhe vijimësisë së saj, në rrugën tonë të përbashkët për një diell të ri”, -shkruhet në fillim të videos.

https://www.classlifestyle.com/news/42065/dua-me-shume-shqiperine-artistet-e-tob-kendojne-ne-emer-te-jetes?utm_source=instagramfeed&utm_medium=instagramfeed&utm_campaign=instagramfeed&utm_term=instagramfeed&utm_content=instagramfeed