TKOBAP ju fton prej datës 11 prill të ndiqni sezonin artistik online “OPERA ME PIZHAMA”

opera, balete, koncerte, performanca – soul

Ndiq “Opera me Pizhama” është kalendari on line i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, i cili u krijua në gjendjen e izolimit si pasojë e pandemisë botërore të shkaktuar nga Covid – 19. Në këto kushte, duke dashur të mos i mungojmë asnjë moment publikun fanatik të operas, u krijua ky kalendar on line, i cili do të përfshijë opera, balet, koncerte dhe performanca soul të gjitha trupave të TKOBAP, të gjitha mund ti ndiqni në komoditet të plotë nga shtëpia pa menduar të zgjidhni kostumin apo fustanin tuaj të mbrëmjes. Të gjitha gjinitë e shfaqjeve do të transmetohen në faqen e YouTube të TKOBAP dhe njëkohësisht linqet përkatëse do të shpërndahen dhe web, facebook dhe Instagram. Për të ndjekur free dhe pa pagesë të gjitha shfaqjet e kalendarit on line të TKOBAP, mjafton të bëni subscribe në faqen tonë në YouTube.

Na ndiqni në YouTube dhe Facebook

 

OPERA “LA BOHEME”

 

PERFORMANCA SOUL – BALET

 

PERFORMANCA SOUL – OPERA

 

PERFORMANCA SOUL – OPERA

 

PERFORMANCA SOUL – ANSAMBLI POPULLOR I KËNGËVE DHE VALLEVE

 

GRAND GALA “Të gjithë e duan Agim krajkën”

 

PERFORMANCA SOUL – BALET

 

OPERA “IL TROVATORE”

 

PERFORMANCA SOUL – SOLISTET E VOKALIT & ORKESTRA

 

PERFORMANCA SOUL – BALET

 

PERFORMANCA SOUL – “LULE T’BUKRA KA TIRONA” – KONCERT RECITAL I MERITA HALILIT DHE ANSAMBLIT POPULLOR

 

PERFORMANCA SOUL – INSTRUMENTISTËT E TKOBAP